Yoga og mindfulness på Røldalsterrassen i 2018 ?

07
Mar
2018

guru

22-27. Mai 2018 Røldalsterrassen, Røldal. Pris kr. 6500,- Påmelding før 1. Mai.

Ungdomskilden for 60+

Nå er det din tid!

Frisk luft, fine turer og god mat gir godfølelsen. Det gjør også yoga og mindfulness, som er trening for kropp og sinn. Ta vare på deg selv litt nå.  Pust lettere og få en bedre holdning. Nyt gode smaker og ren mat. Lær enkle grep som gir store forandringer.

Kurset kan gi deg bedre søvn, indre ro og en sterkere og sprekere kropp. Rygg, skuldre og nakke kan bli bedre enn de har vært på lenge. Lysten til å gjøre ting kommer av seg selv når kroppen er på plass.

Ungdomskilden har du med deg hele tiden, men er du den bevisst?

Det gode liv handler om å yte og nyte.

Mer info og påmelding:

https://www.perlaa.no/events

25. Juni – 7. Juli, og 10-22. September 2018 Røldalsterrassen, Røldal. Pris kr. 21.000,- pr del, Inkluderer oppfølging.

Ny yoga lærer utdannelse i Norge, 200 timers yoga teacher training godkjendt av Yoga Alliansen. Del 1.

Guru Raviji fra Sivasoorya Devine School of Yoga kommer til Norge for første gang for å undervise nye yoga lærere. Han er en fantastisk dyktig og kunnskapsrik lærer med mange års erfaring. Han har Yoga teacher training flere steder i Europa og i India. Inger Tårland Olsen er Guru Raviji`s elev. Hun har mange års erfaring som yogalærer i Norge. Dette er en helt ny yoga utdannelse her i landet. Nå kan du være blandt de første som får denne muligheten.

Er du villig til å gjøre en innsats  vil det gi deg enormt utbytte. Det gir i første omgang deg selv en mulighet for å utvide dine ferdigheter i yoga og meditasjon. Det gir deg bedre mental, fysisk og psykisk kapasitet.  Det gjør deg i stand til å undervise i yoga på en god og trygg måte med selvtillit og innsikt.

Du kan også forvente deg, mer ro, indre stillhet, bedre søvn, mindre vondter, en sterkere og smidigere kropp, en bedre fordøyelse,og et bedre forhold til deg selv og egen kropp. Vitaliteten, gleden, overskuddet og sex livet ditt kan nå nye høyder ved jevnlig praktisering av det du lærer på kurset. Pust- og få et helt nytt liv du kan dele med andre. Etabler din egen bedrift, eller vær en del av et større fellesskap.

Her er linken til utdannelsen på engelsk.

http://www.sivasoorya.org/200-hours-yoga-teacher-training-in-norway/

Mer info og påmelding:

https://www.perlaa.no/events

10-12. August på Røldalsterrassen, Røldal. Barn under 15 år kr. 1500,- Ungdom kr 1750,- Voksne kr.2950,-

Famile yoga en helg for felleskap og glede.

Ta med deg hele familien og gjør noe sammen. Yoga for liten og stor. Sunn og god mat. Enkle tips om sunnere vaner. Fjelltur med oppgaver og øvelser som bedrer konsentrasjonen og tilstedeværelsen.

Noe for enhver å ta med seg hjem til jobb og skolestart.

Mer info og påmelding:

https://www.perlaa.no/events

28-30. September 2018 Røldalsterrassen, Røldal.

Yoga og Mindfulness i fjellet.

LOG OUT

SHUT DOWN

DO YOGA!

En kjekk og glad helg med yoga, mindfulness, fjelltur og god mat. Å være er kanskje det aller viktigste. Lave skuldrer, godt å puste, mye latter og glede. God mat som gir energi.

Påmelding til Inger på tlf: 48110618

Mer info og påmelding:

https://www.perlaa.no/events

No Comments

Leave a Reply